Aréna Fitness ÚJRANYITÁS 2021. május 05.

Aréna Fitness ÚJRANYITÁS 2021. május 05.


Kedves Vendégeink‼️

az Aréna Fitness újranyitásával kapcsolatban az alábbi fontos és közérdekű információkat szeretnénk megosztani veletek.

A nyitás napja 2021 május 5. szerda 08.00.

Az átmeneti nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 8.00-20.00

Tisztában vagyunk vele, hogy az elmúlt időszak mindnenkinek rettentő fárasztó volt! Ezért mindektiől azt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az itt leírtakat!


✅ Az Aréna fitness Dunapláza 2021. május 5-én, egy 174 napos bezárást követően nyitja meg ismét kapuit. Mint azt előző posztjainkban is leírtuk mindig becsülettel betartottuk a szabályokat, és most is így fogunk tenni, a vendégek és a személyzet érdekében minden hatályos rendelkezést be fogjuk tartani.

✅ Jelenleg a fitness terem szoros és kifeszített költségvetési helyzetbe kerültünk, önhibánkon kívül a törvényi rendeleteknek köszönhetően.

✅ Tisztában vagyunk a helyzet súlyosságával, és mérlegelnünk kellett a döntés előtt, ezért egy reményeink szerint mindenki számára elfogadható hosszabbítási lehetőséget dolgoztunk ki:

A nyitás pillanatában egyik novemberben érvényes bérlet sem lesz újraindítva (meghosszabbítva) tehát a nyitás követően kizárólag napijeggyel, vagy újonnan vásárolt bérlettel tudtok bejönni!

✅ Természetesen egy bérlet sem fog elveszni, nem az a cél hogy bárkit is megkárosítsunk, csak meg kell várnunk azt a pillanatot amikor mindenki megkülönböztetés nélkül igénybe veheti a szolgáltatásainkat.

✅ Tehát az összes novemberben érvényes bérlet meghosszabbításra kerül abban a pillanatban amikor már mindenkinek szabad lesz a bejárás! (kérünk mindenkit, gondoljon azokra akiknek még nincs védettsége)!

✅ Az újonnan vásárolt bérletek pedig hozzáadódnak ehhez a hosszabbításhoz, így senki nem fog kárt szenvedni!

✅ A nyitásnál nem szerettünk volna megkülönböztetni senkit, mégis erre kényszerítenek de bízunk benne, hogy egy-két héten belül rendeződni fognak a jelenlegi jogszabályok, és mindenkinek lesz lehetősége nálunk edzeni.

✅ SAJNOS a nyitás után, jelenleg további kedvezményeket nem tudunk adni, sem bérletárat nem tudunk visszafizetni!

✅ Fontos! Pillanatnyilag azok léphetnek be a terembe, akik megfelelnek az aktuális szabályoknak!

✅ Azok a Vendégek léphetnek a terembe, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal (csak az oltási papír nem jó!), vagy rendelkeznek versenyzői kártyával és van érvényes sportorvosi engedélyük is (a verseny engedély részletei alább).

✅ Tisztában vagyunk vele, hogy ez a helyzet senkinek nem könnyű. Nem szeretném a felelősséget másra hárítani, de erről a bezárásról nem az Aréna fitness DunaPláza tehet, ahogy a Vendégeink sem, nem mi hoztuk a szabályokat döntéseket. Amit tudtunk megtettünk eddig is, és ez után is

✅ Bízunk benne, hogy képesek leszünk harag és jogászkodás nélkül, közösen viselni ennek következményeit ezzel az újraindítási bérlet vásárlással, így lesz lehetőség újraindítani ezt a termet ahova évek óta jártok, egy jó és egészséges gondolkozású összetartó közösségként működhet a továbbiakban is. :-)

 

További fontos részlet a nyitással kapcsolatban:

✅ Az első héten Ideiglenes nyitvatartási időnk lesz: (május 5. szerdától) Hétfő-vasárnap: 8.00-20.00 Csoportos órák első körben létszám stoppal lesznek megtartva, sőt lesznek hiányzó órák, mindenki tájékozódjon a weboldalon az aktuális órarendről. (az órarend feltöltése a következő hét elején esedékes)

✅ Versenyengedély: A sportolás lehetőségét termünkben azon amatőr és hivatásos versenyszerű sportolóknak tudjuk biztosítani, akik: SPORTSZÖVETSÉG ÁLTAL KIÍRT, SZERVEZETT, VAGY ENGEDÉLYEZETT VERSENYEN EZT MEGELŐZŐEN RÉSZT VETTEK, VAGY AZ AZON VALÓ JÖVŐBELI RÉSZVÉTEL ÉRDEKÉBEN REGISZTRÁLTAK ÉS VERSENYENGEDÉLLYEL RENDELKEZNEK.

✅ A belépéshez szükséges írásbeli igazolás felmutatása és ahhoz való hozzájárulás, hogy az igazolás fénymásolat formájában a személyes adatok törlése mellett részünkre átadásra kerül egy hatósági ellenőrzés során történő felmutatás és igazolás érdekében. A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány és személyi igazolvány bemutatásával történik.

✅ A bevásárlóközpontban a szájmaszk viselése kötelező, kérünk mindenkit hogy ezt tartsa figyelemben, illetve amíg becsekkol és átöltözik a maszk addig is maradjon fent!

✅ Edzés közben a maszk viselése nem kötelező

✅ Belépéskor a kihelyezett kézfertőtlenítő használata és a kézmosás kötelező!

✅ Ügyeljünk az egymás közötti 1,5 betartására

✅ KÉRJÜK, hogy aki beteg, köhög, nem érzi jól magát érzi, most NE látogassa a fitness termet! Vigyázzunk egymásra és óvjátok magatokat is! 

✅ Váltóruha, és cipő kötelező! (ahogy eddig is!)

✅ A bérleteket jelenleg nem hosszabbítjuk meg, kizárólag akkor amikor mindenki szabadon járhat hozzánk!

 

Aréna Fitness Vezetőség