2021. június 1-vel újraindítottuk a bérleteket

2021. június 1-vel újraindítottuk a bérleteket

2021. június 1-vel újraindítottuk a bérleteket


"KÖZKÍVÁNATRA" június 1-től újraindítottuk a korábban „befagyasztott” bérleteket! Bármilyen további kérdéssel, a bérletetekkel kapcsolatos pontos informámcióval kapcsolatban egyeztetni a recepción tudtok, vagy telefonon és emailben.


Kedves Vendégeink,

a koronavírus 3. hullámát kísérő korlátozó intézkedések feloldásával, a védettségi fokozat elérésének, valamint a beoltottságnak köszönhetően eleget tudunk tenni a kéréseteknek és a javuló járványügyi helyzetre tekintettel 2021. június 1-től újraindítotuk a korábban „befagyasztott” bérleteket. Bármilyen egyéni kérdéssel, kéréssel kapcsolatban június végéig várjuk a jelentkezéseteket. A további részletek ITT:   


✅A bérletekből fennmaradó időtartamot mindenkinek automatikusan hozzáadja a rendszer és a korábban megszokott "tartalommal" használhatjátok ismét őket.

✅Az órarendet és a nyitvatartási időt is folyamatosan bővítjük. Az igényeknek megfelelően és a lehetőségeink szerint igyekszünk minél előbb és minél változatosabban visszakapcsolni minden óratípus és edzésformát.

✅Bármilyen kérdéssel, a nyitvatartással, az új órarenddel, foglalással, a bérletek érvényességi idejével kapcsolatban forduljatok a recepcióhoz. FONTOS, hogy a rendszer (a klubigazgatási szoftver) a szüneteltetési időhatárral beállított bérletcsoportot csak egységesen tudja kezelni, így azok szétválasztására, külön-külön indítására, csak egyéni jelentkezés és megegyezés esetén van lehetőségünk, legkésőbb június 30-ig.

✅ Természetesen, minden előírást és óvintézkedést be-, ill. megtartunk! Ti is vigyázzatok egymásra, de legyetek aktívak, mozogjatok sokat, figyeljetek a táplálkozásotokra és fogyasszatok vitaminokat, mert az egyik legfontosabb kincsünk az egészségünk! ❤️

A sport legyen a szenvedélyünk!

Üdvözlettel:

Arena Fitness Duna Pláza