Személyi edzés

A személyi edzések célja az edzettség és terhelhetőség felmérése és a jól megtervezett, személyre szabott edzésprogramok kidolgozása mellett, a minőségi alakformálás, az izomtónus és az erőnlét javítása. Az Aréna Fitness szakképzett edzőivel magas hatásfokon és eredményes fejlődés mellett tudod erősíteni és javítani a fizikai állapotodat. Kollégáink az életkori sajátosságoknak és az egyéni adottságoknak megfelelő edzéseket tartanak, melynek során megmutatják és megtanítják a megfelelő módszert és a gyakorlatok helyes kivitelezését is.

A személyi edző feladata a vendég fizikumának felmérése, a tartáshibák észrevétele és javítása, a teljes anamnézis. A személyi edzés állapotfelméréssel kezdődik, ahol pontos képet kapunk a vendég fizikai állapotáról, ezután megtervezzük magát az edzést és megkezdjük a tervszerű munkát. A leggyakrabban kitűzött cél a testsúly csökkentése vagy az izomtömeg növelése. Az edzés során irányított módon sajátíthatjátok el a gyakorlatok szabályos és pontos kivitelezését. Ezen ismeretek elsajátítása mellett a vendég céljainak megfelelő gyakorlatok összeállítása, az edzés megtervezése és felépítése.

Fontos, hogy életkorra és személyes adottságokra tekintettel kell az egyéni célokhoz vezető leghatékonyabb utat megtalálni. Személyi Edzővel dolgozni más, sokkal hatékonyabb, mint egyedül, segít a kontroll és a személyes motiváció fenntartásában és objektív visszajelzést ad arról, hogy hol tartotok.