Hírek

Recepciós, pultos álláshirdetés

Recepciós, pultos álláshirdetés


Aréna Fitness Duna Pláza MUNKALEHETŐSÉG XIII. kerületi edzőtermünkbe keressük ÚJ RECEPCIÓS KOLLÉGÁNKAT! Jelentkezés fényképes önéletrajzzal Mónai Emese nevére ITT: info@arenafitness.hu és monai.emese@gmail.com.

Tovább
Nem emelünk az árainkon!

Nem emelünk az árainkon!


Úgy lógunk ki a sorból, hogy nem állunk be! Az Aréna Fitness nem emel az árain! ––––––––––––––––––––––––––––––––– A jelen gazdasági helyzetre való tekintettel arra gondoltunk, hogy nem emeljük az amúgy is egyre növekvő kiadásaitokat azzal, hogy mi is -mint mindenki más- lendítünk az árakon! Azt szeretnénk, hogy a sport és az egészség az életetek szerves része legyen, amiben szeretnénk a jövőben támogatni Titeket. Továbbra is az eddig ismert árakon vásárolhattok bérleteket, napi- és kombinált jegyeket, ezen kívül a recepció büfé részlegén sem ér majd Titeket meglepetés! Megújult lendület, a régi árlistával❗️

Tovább
Infra Shape az Aréna Fitnessben

InfraShape Horizontal az Arena Fitnessben


Aréna Fitness ÚJDONSÁG az Aréna Fitnessben!!! Itt az InfraShape Horizontal egy modern és hatékony alakformáló eszköz, amely elképesztő eredményekre képes a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. A stílusos design és a kényelmi funkciók mellett, több jótékony tulajdonságát élvezhetjük a fekvőkerékpár kapszulában elvégzett edzés során! Mindenkinek ajánlhatjuk ezt a hatékony és biztonságos edzést, a teljesen kezdőktől az erős túlsúllyal küzdőkig.

Tovább