Team Fitness konditerem Óbudán

Team Fitness konditerem Óbudán

Team Fitness konditerem Óbudán


A legnagyobb konditerem Óbudán, edzés és wellness lehetőségekkel egyaránt a Team Fitness-ben! Edzőtermünk a Csillag Centerben található, ahol a parkolás ingyenes vendégeink számára. Egyéni és csoportos óráink közt, mint a zsírégető edzések, a Walkenergie, TRX, zumba és pilates biztosan találsz olyan mozgásformát, amit keresel.


Gépparkunkban 62 kondi és 34 kardió gép található a szakma vezető márkáival, mint a MATRIX USA, Life Fitness és a Nautilus. A Team Fitness egyszerre wellness, szabadidő központ és konditerem Óbudán, ahol a személyi és csoportos edzési lehetőségek mellett Keleti Andi tánciskoláját is megtalálod. Szoláriumunk 3 hónapos bérlet mellett havi 60 perc ingyenes használati lehetőséget biztosít. Ezenkívül finn és infra szaunát is találsz nálunk, ami használható kombinált bérleteinkkel.

 Az egyéb szolgáltatások, mint az internethasználat és az értékmegőrzőnk mind díjmentesek. A legnagyobb értéked, a gyermeked miatt pedig szintén nem kell aggódnod az edzések alatt, hiszen folyamatos felügyelet mellett hagyhatod a Csillagvár Játszóház gyermekmegőrzőjében. Hét éves kor felett gyerek kangoo és gyerek jóga edzésekkel várjuk a kicsiket. Szemléletünkben a család is fontos szerepet kap, ezért tűztük ki célunknak egy olyan hely kialakítását, ahol mindenki jól érezheti magát. 2018-ban elnyertük Az Év Családbarát Fitness Terme díjat.

Akár erősíteni szeretnél vagy jó társaságban formálni az alakod, a Team Fitness szakképzett oktatói segítségedre vannak, hogy minden kitűzött célod elérd. Csoportos és személyre szabott edzéseinkkel kihozhatod magadból a legtöbbet, Keleti Andi társastánc csoportjaiban felpezsdülhetsz, wellness részlegünk méregtelenítő szaunáiban pedig jól esik majd a pihenés. Szeretettel várunk a Team Fitness konditerem óbudai központjában!