Zumba fitness Budapest XIII. kerület Aréna Fitnessben!

Zumba fitness Budapest XIII. kerület Aréna Fitnessben!

Zumba fitness Budapest XIII. kerület Aréna Fitnessben!


Szeretnél több energiát vinni a napjaidba? Valami olyan edzésre vágysz, ami nem csak a tested, de a hangulatod is igazán felpörgeti? A zumba XIII. kerületi sportközpontunkban biztosan kiránt a szürke hétköznapokból!


A zumba Budapesten is elérhető, és népszerűsége nem véletlen: a latin táncok alapjaira épülő mozgásforma, egy vidám és dinamikus csoportos óra, olyan intenzív kardió edzés, amely közben több tánc alapjait is megtanulhatjuk, köztük a salsa, cha-cha, flamenco, bachata samba és merengue lépéseit, mozdulatait. A Zumba órák olyanok, mint a nagy fitness partik, ahol a tánc öröme során szinte észrevétlenül égnek a kalóriák!

Kinek ajánlott a zumba?

Nem kell hozzá tánctudás, és kortól függetlenül bármikor el lehet kezdeni. Ha szeretnéd pörgős latin zenére kibulizni magad egy jó hangulatú edzés keretében, ezt az órát Neked találták ki! Fontos, hogy kényelmes ruhában gyere, ami nyúlik, és hozz magaddal vizet. Sportcipőből is olyat készíts be, amiben könnyedén tudsz mozogni. Nem kell izgulnod, a lépések begyakorlásához idő kell, a rutinnal majd minden természetes lesz. Csak figyelj, és engedd át mozdulataid a zenének, amíg mozogsz, mindent jól csinálsz. A zumba lényege, hogy hagyd kint a mindennapi stresszt, csak érezd jól magad!

A zumbától boldog, friss, egészséges és megállíthatatlan leszel!

A zumba egész tested mozgásba lendíti, és javítja állóképességed. Ahogy az intenzív kardió edzés felfokozza a véráramlásod, a koncentrálás is sokkal jobban fog menni utána, így a figyelmed is jobb lesz akár a suliban, akár a munkahelyeden. A tánccal fejleszted egyensúlyérzéked és egész tested koordinációját, mely olyan reakciókat indít el testedben, amitől tartósan felszabadultnak érzed magad. 30 perc alatt akár 300 kalóriát is képes vagy elégetni!

A zumba egy életstílus, egy légkör, amit ha megtapasztalsz, téged is magával ragad. Akár barátaiddal látogatsz el hozzánk, vagy éppen hozzád hasonló, új emberekkel szeretnéd átélni ezt az egyedülálló hangulatot egy biztos: a csoportos buli és táncóra téged is biztosan feldob majd!