InfraShape Horizontal az Arena Fitnessben

Infra Shape az Aréna Fitnessben

InfraShape Horizontal az Arena Fitnessben


ÚJDONSÁG az Aréna Fitnessben!!!

Itt az InfraShape Horizontal egy modern és hatékony alakformáló eszköz, amely elképesztő eredményekre képes a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. A stílusos design és a kényelmi funkciók mellett, több jótékony tulajdonságát élvezhetjük a fekvőkerékpár kapszulában elvégzett edzés során! Mindenkinek ajánlhatjuk ezt a hatékony és biztonságos edzést, a teljesen kezdőktől az erős túlsúllyal küzdőkig.


Az InfraShape a legújabb generációs alakformáló eszköz megfelel minden elvárásnak a zsírégetés és alakformálás terén. Kivételes lehetőséget kínál azzal, hogy számos innovatív technológiát tartalmaz all-in-one: ezek az érintőképernyős kijelző, a luxus minőségű bőrborítás, a vákuummasszázs, az infrafény, a kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők.

A gép fejlesztésénél figyeltek arra is, hogy csak mellkastól lefelé vegye körbe a vendégek testét, így az érzékeny területekre célzottan koncentrálva fejti ki jótékony hatását, mégsem jelentkezik a bezártság érzése az edzés során. Így azokon a területeken lesz a leghatékonyabb, ahol szeretnénk és nem kell attól tartani például, hogy esetleg az arcunkat éri magasabb hő. Amikor beindul az anyagcserefolyamat (az edzés, a hő és az infra fény hatására), akkor az egész test izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására. Ígérjük, hogy ott is vizes leszel, ahol nem is gondolnád!

Most kedvezményes áron kínáljuk az InfraShape hatékony edzés lehetőséget. 

Időpont foglalás a recepción: +36 (70) 241 3121
 

Bevezető áraink:

  • 1 alkalom 30 perc 2.500 Ft
  • 1 alkalom 50 perc 4.500 Ft
  • 8 alkalmas 30 perces 16.000 Ft
  • 8 alkalmas 50 perces bérlet 32.000 Ft

Biztonságos és kényelmes: fekvő testhelyzeten, a biciklin végzett testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhetőek a hátsérülések. Az edzés során felvett kényelmes pozícióban könnyedén szabadulhatunk meg a nem kívánt, extra kilóktól. Miközben a kedvenc zenénket hallgathatjuk az eszközzel könnyen csatlakoztatható bármely Android és iPhone készülékünkön keresztül. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást. A kombinált kollagén kezelés révén hozzájárul a bőr megfiatalításához is.

Gyere és próbáld ki!


Érvényben 2022. február 11-től visszavonásig.