Salsation

A SALSATION® név a „salsa” (csípős szósz) és a „szenzáció” szavakból származik. Különböző ritmusok, kultúrák, táncok és fitneszprotokollok eklektikus keverékének (a Salsa) kombinációja, valamint az az érzés, amit a program erős összpontosítása a muzikalitásra, a lírai kifejezésre és a test funkcionális mozdulataiból származó jó érzésekre kap (Sensation) = SALSATION®

A kiemelkedő élményt az aktív és dinamikus, helyzet és helyváltoztató mozgás egyéni átélése jelenti. Egy olyan program, amely a funkcionális edzési protokollokat innovatív táncmozdulatokká alakítja át, így biztosítva a test természetes és harmonikus mozgását és így éri el az intenzív testedzést.

A SALSATION® nem csak egy táncos aerobik óra, hanem egy olyan edzés, ahol latin zenére együtt táncolunk, mintha egy nagy partin együtt buliznának, hogy a boldogságot és a személyes energiáinkat a felszínre hozzunk egy egyedülálló és felemelő táncos edzésélményen keresztül. A zene és a tánc szenvedélye az, ami meghatároz és mozgat, ami egyesít abban, amit csinálunk!

A SALSATION® lényege az, ahogyan együttműködünk és kapcsolatba lépünk az emberekkel és a közösségünkkel.